Resultat Regnskap AS

OM OSS
Resultat Regnskap Kongsvinger AS tilbyr næringslivet og privatpersoner tjenester innen regnskap, lønn, fakturering, årsoppgjør, selvangivelse m.m. Vi er momsrepresentant for utenlandske firma.
Vi gir også råd innefor skatt og økonomi. Vi har kunder fra mange ulike bransjer, og har spesialisert oss på små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr løsninger tilpasset ditt firma og dine behov, og kan gjøre hele, eller deler av økonomifunksjonen.
Vi er et autorisert regnskapsførerfirma, og er medlem av Regnskap Norge. Dette innebærer at vi er godkjent av Finanstilsynet.

Resultat Regnskap Kongsvinger AS - jordnær og fargerik, sterk og synlig!
Vi har valgt hestehoven til å symbolisere våre kjerneverdier. Vårt firma ønsker å framstå som faglig sterke og jordnære innenfor vårt fagfelt og bransje. Til dette trenger vi dyktige medarbeidere, som gjerne også kan være fargerike og framfor alt synlige for deg som kunde. Derfor vil du og ditt firma få egen saksbehandler som følger opp tett, i nært samarbeid med deg og din bedrift.
Vi drar også nytte av at vi ikke er et stort firma, men tvertimot lite nok til å hele tiden utveksle kunnskap med hverandre.

 

Kontakt oss                            
Resultat Regnskap Kongsvinger AS
Jernbanegata 5F, 2211 Kongsvinger 
Tlf 62 81 44 49 
post@resreg.no