MEDARBEIDERE:

Per Einar Bråthen

Per Einar er eier og daglig leder av Resultat Regnskap Kongsvinger AS. Han er utdannet siviløkonom fra BI i tillegg til å være autorisert regnskapsfører. Han har erfaring fra bransjer som handel, bygg/entreprenør, jord, skog, industri, IT, prosessindustri og rådgivingsvirksomhet overfor bedrifter. Dette innebærer at han har bred kompetanse innenfor en rekke områder som skatt, finans, budsjettering, årsregnskap med mer.
Tlf: 62 11 02 21, mob: 99 22 78 38
e-post: pereinar@resreg.no


Trine Lise Kløfta
Trine Lise er regnskapsfører hos oss. Hun har lang erfaring med regnskap i fra ulike bransjer, og ordner det meste for din bedrift. Trine Lise er nøyaktig og samvittighetsfull i sitt arbeid, og har god kjennskap til mange bransjer. Trine Lise har høy kompetanse og lang erfaring med lønnsarbeid.
Tlf: 62 11 02 18
e-post: trinek@resreg.no


Torill Trøhaugen
Torill har opparbeidet seg erfaring og kompetanse  innenfor all type regnskapsarbeid. Hennes spesialfelt er arbeid for utenlandske kunder der vårt firma er mva-representant.
Tlf: 62 81 54 90
e-post: torill@resreg.noElin Engen
Elin har erfaring som regnskapsmedarbeider i flere ulike bedrifter. Hun har arbeidet med generelt regnskapsarbeid og hatt ansvar for lønnsarbeid i ulike bedrifter. Hun har hatt en utadrettet stilling i flere firma, og er også den første du møter på vårt kontor!
Tlf: 62 81 44 49
e-post: elin@resreg.noHeidi Kristiansen
Heidi er glad for at hun har sluttet å pendle til Oslo der hun arbeidet i Nils Torp Arkitekter AS, og vi er glade for å ha henne med i vår stab. Hun har sin utdanning i handel/kontorfag fra Fredrikstad.  Heidi har lang og bred erfaring som regnskapsmedarbeider innenfor regnskap, lønn, forsikringer, ulike  rapporteringer mm. 
Tlf: 62 11 00 04
e-post: heidi@resreg.no


Mats Stenseng
Mats er autorisert regnskapsfører og siviløkonom. Han har en profilering innenfor økonomistyring og har skrevet masteroppgave om dette for Norsk Tipping. Han har i bachelorgraden en profilering i regnskap.
Tlf: 62 11 02 09
e-post: mats@resreg.noChristine Bråthen
Christine er vår regnskapstrainee. Hun fører regnskap under kontroll av de autoriserte, og i tillegg er hun deltidsstudent på Høyskolen i Innlandet der hun studerer Bedriftsøkonomi. Hun har tidligere utdannelse fra tilsvarende fagområde samt servicefag, og har bred erfaring fra administrative stillinger innenfor servicenæringen.
Tlf: 21 39 54 91
e-post: christine@resreg.no
 Åpningstider:
 Mandag-fredag 08.00-16.00

 Andre tider etter avtale. Vi strekker oss langt for at du skal nå oss!
 e-post: post@resreg.no

 Velkommen!